2017 Honda Civic RS’in öne çıkan özellikleri
  1. Anasayfa
  2. Haberler

2017 Honda Civic RS’in öne çıkan özellikleri

Honda’nın yeni jenerasyon Civic sedan ailesinin en güçlü üyesi ülkemizde yola çıkıyor.

Honda’nın geçtiğimiz Ekim ayında tanıtımını gerçekleştirdiği yeni Civic sedan için performans adına bir adım ileri gitme zamanı geldi. Sedan modelinin en güçlü versiyonu olan RS ile karşımıza çıkan Honda, modelin üretimini ülkemizde gerçekleştiriyor. Satışa sunulduğu andan itibaren kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan ve satış rakamlarıyla markanın yüzünü güldüren yeni Civic’in RS versiyonu da bu başarının devamında Honda için büyük önem arz ediyor. Honda’nın, performans değerlerinin yanı sıra yakıt verimliliği, güvenliği ve iç mekan kalitesi üzerinde yoğun mesai harcadığı RS fiyatıyla da ulaşılabilirlik adına olumlu sayılabilecek bir seviyede.

Honda’nın standart Civic versiyonunda verdiği tasarım diline RS ile küçük değişimlerle eşlik ettiğini görüyoruz. Dış tasarımda krom bölümleri daha fazla görme şanı bulduğumuz RS’tee arka tarafa geçtiğimizde bir RS logosu ve spoyler ile karşılaşıyoruz. Siyah ve beyaz rengin yanı sıra Honda’nın “Ralli Kırmızısı” adını verdiği renk seçeneği bulunan RS’te donanım bazında da; koruma, spor ve ışık paketlerini ayrıca satın alma opsiyonu sunuluyor. İçerisindeki TFT-LCD multimedya ekranının büyüklüğü 7 inç olan Civic RS’in sistemi; sesli komut algılama, Apple CarPlay ve Android Autodesteğini de sunuyor. Yeni Civic RS’in bagaj hacmine baktığımızdaysa 519 litrelik bir değerin sunulduğunu görüyoruz.

2017 Honda Civic RS ülkemizde 1.5 litre hacme sahip 182 beygir civarında güç üreten benzinli motorla satışa sunuluyor. Honda’nın ortalama olarak 100 kilometrede 6 litrelik bir karma tüketim değeri verdiği bu motor 7 ileri CVT şanzımanla kombin ediliyor. 25 Şubat Cumartesi gününden itibaren Honda bayilerinde kullanıcılarla buluşacağı açıklanan 2017 Civic RS’in başlangıç fiyatıysa 109 bin 900 TLolarak belirlenmiş. Kullanıcılar diledikleri paket ve donanım seçeneklerini eklemek istediğinde bu fiyatta belirli oranlarda da artış sağlanıyor.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.